Welke crypto kopen 2021

Welke cryptomunten moet je in 2021 echt kopen?

Welke cryptomunten moet je in 2021 echt kopen?

Ook in 2021 zijn er pareltjes op de cryptomarkt die je zeker niet moet uitvlakken. Sommige cryptomunten staan nog in de kinderschoenen, anderen zijn al wat in waarde gestegen. Welke vier cryptomunten moet je in 2021 écht kopen?

Bitcoin aanschaffen in 2021

Bitcoin kopen in 2021

Natuurlijk kan Bitcoin niet ontbreken in dit lijstje. Bitcoin heeft 2020 met een knaller afgesloten en hiermee vriend en (vooral!) vijand positief verrast door het jaar met een hele fijne hoge koers af te sluiten.

Voor 2021 wordt verwacht dat de koers van de Bitcoin wellicht nog iets gaat dalen, maar dat er zeker weer zo’n hoge klapper gaat maken in de loop van het jaar. En die wil je niet missen!

Chainlink: prima om te kopen in 2021

Voor de meesten een onbekende cryptomunt, maar een pareltje om in 2021 echt te kopen. In 2019 en de eerste helft van 2020 was Chainlink één van de best presterende cryptomunten.

Wanneer je ingestapt bent op 1 januari 2019, heb je Chainlink aangeschaft voor 0,25 cent. Een jaar later kosten de munt je 1,53. Nu, 1 januari 2021, staat de koers op ruim $ 10,00. Zie je hoe snel deze munt stijgt in waarde?

VeChain kopen: een mooie cryptomunt voor 2021

Onder Nederlandse traders is VeChain erg populair. De koers is het afgelopen jaar flink gestegen. Waar de waarde op 1 januari 2020 nog op $ 0,005098 stond, staat de waarde op 1 januari 2021 ruim boven de $0,02014. Dat is een stijging van maar liefst vier keer!

Nu stelt dat bij de huidige waarde natuurlijk niet zo veel voor. Toen de Bitcoin zo laag stond, haalden we onze neus ook op voor het kopen van deze crypto. En kijk nu eens.. Voeg jij VeChain toe aan jouw portefeuille of wacht je liever op een betere kans?

Een gouwe ouwe: Litecoin kopen in 2021

investeren in crypto 2021

Litecoin is een cryptomunt die al wat langer mee gaat, sinds 2011. Het heeft even geduurd voordat de koers van Litecoin flink steeg, maar inmiddels kun je in jouw handen wrijven als je één van de eerste kopers van Litecoin was.

Vier januari 2020 stond de Litecoin rond de $ 40. Het jaar is afgesloten met een hele mooie koersstijging en op 1 januari 2021 stond de munt zelfs op ruim $ 133. Ook hier had je flink kunnen cashen als je deze munt vorig jaar had aangeschaft. Ga jij voor Litecoin in 2021?

Zelf cryptomunten kopen in 2021

Bovenstaande cryptomunten zijn de moeite waard om in 2021 te kopen. Doe wel altijd jouw eigen research en koop alleen cryptomunten als je er zelf achter staat. Laat je niet leiden door de mening van anderen, maar gebruik jouw eigen analyse als de meest belangrijke mening die er is.

Wil jij meer leren over cryptocurrency en zelf kunnen bepalen welke cryptomunten je in 2021 echt moet kopen? Volg dan deze gratis online webinar van ongeveer twee uur, waarin je alle ins & outs van het cryptotraden mee krijgt!

Na het volgen van deze training heb je een fijne basis waardoor je verstandige keuzes kan maken bij het kopen van crypto in 2021. En ook leer je waar je op moet letten wanneer je investeert in altcoins en coins die net op de markt zijn zoals een ICO.

Meer altcoins die de moeite waard zijn? Check dit artikel.

wat is een stop limit order crypto
Crypto kennis
admin
Wat is een stop limit order en hoe stel je dit in?

Een stop loss order gebruik je wanneer je jouw asset wil beschermen tegen een (verdere) koersdaling of wanneer je juist wilt profiteren van een koersuitbraak. Als je qua bedrag ook een limiet aan de order meegeeft, spreken we van een stop limit order.

Lees verder »

Deze website biedt op geen enkele wijze financieel advies. Wij zijn geen financieel adviseurs. Doe altijd zelf onderzoek naar projecten en investeringsmogelijkheden die je interessant vindt. Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de investeringen die je doet. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Deze website bevat affiliate links.