wat zijn altcoins

Wat zijn altcoins? En welke kun je het beste kopen?

Altcoins: wat zijn het precies en welke kun je het beste kopen?

Als je net begint met het handelen in crypto kan het lastig zijn om een onderscheid te maken tussen altcoins, Bitcoin en alle andere kreten die je voorbij hoort komen. Gelukkig zijn er altijd begrippenlijsten waar je op kunt terugvallen, maar soms is het fijn net even wat meer informatie te ontvangen.

Wat we bedoelen als we het over altcoins hebben

In maart 2021 waren er ongeveer 9000 verschillende cryptocurrency, waaronder Bitcoin. Eigenlijk is het heel makkelijk om het onderscheid te maken welke van de overige munten altcoins zijn: dat zijn namelijk alle munten behalve de Bitcoin.

De afkorting altcoin staat dan ook voor alternatieve Bitcoin (alternative coin).

Welke altcoins moet je echt kopen in 2021?

In deze blog kun je lezen welke crypto het goed (blijven) doen in 2021 en waar je geen buil aan zult vallen. Daarnaast zijn er nog andere altcoins die je in 2021 zeker aan jouw wallet kunt toevoegen:

  • Ethereum (ETH)
  • Cardano (ADA)
  • Polkadot (DOT
  • Stellar (XLM)
  • Ripple (XRP)

Hoe verschillen al deze crypto van elkaar?

Alle coins die aangemaakt worden, verschillen van elkaar op diverse vlakken zoals bijvoorbeeld algoritmes, transactiesnelheid of de cap van het aantal munten dat gemaakt kan worden.

Verschil tussen altcoins wat is altcoin

Altcoins worden ook gebruikt als digitaal betaalmiddel binnen blockchain platformen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld identificatie, het opstellen van slimme contracten, het opslaan van informatie en het ontvangen van betalingen of het doen van betalingen.

Altcoins kopen

Wil je altcoins kopen? Dan kun je dat het beste doen op een platform met een goede naam in de markt, zoals bijvoorbeeld Bitvavo of Binance. Deze platformen kun je ook gebruiken om jouw verdiende cash weer uit te laten betalen.

Lid worden van een crypto community

Wil jij lid worden van een crypto community waar je met elkaar kunt sparren over de pareltjes van dit moment en tevens acht trainingen kunt volgen om met voldoende kennis meteen geld te verdienen in crypto? Check dan deze pagina!

Hier wordt tevens een gratis crypto training aangeboden. Je leert top kennis, die je meteen kunt inzetten, waaronder:

  • De 5 simpele stappen om bitcoin te kopen ook al heb je hier nog géén ervaring mee.
  • Hoe jij een perfect gebalanceerd crypto portfolio samenstelt.
  • Hoe jij de juiste coins selecteert én koopt!
  • Hoe jij met slechts 10 minuten per dag je crypto-kennis kan verrijken om succes te behalen.
  • Hoe jij je winst kunt uitkeren naar je eigen bankrekening!

Wil jij meteen deze cryptotraining bekijken? Meld je hier aan en kijk direct!

Deze website biedt op geen enkele wijze financieel advies. Wij zijn geen financieel adviseurs. Doe altijd zelf onderzoek naar projecten en investeringsmogelijkheden die je interessant vindt. Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de investeringen die je doet. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Deze website bevat affiliate links.