Warrior trading bot

Warrior trading bot: de perfecte bot voor de zijwaartse markt

Simpel geautomatiseerd traden met een bot: met dit programma kan het!

een startkapitaal, betaalt de kosten om het te laten draaien en verder wacht je het gewoon af. Easy peasy! Warrior trading bot is de perfecte bot om winst te behalen in een zijwaartse markt. In dit artikel lees je mijn ervaring!

Wat lees je in dit artikel?

Warrior trading bot

Via iemand waarmee ik ook samen bij CopyProTraders trade, kreeg ik een linkje naar Warrior trading bot. Ze gaf aan dat dit een mooie aanvulling op CPT is en dat ze tot dan toe tevreden is over de winst die voor haar gemaakt wordt. Nieuwsgierig als ik ben heb ik een account aangemaakt en ben ik aan de slag gegaan.

Warrior trading bot heeft geen startpagina met uitleg: als je naar hun website gaat kom je direct terecht op een pagina waar je een account kunt aanmaken. Eenmaal gedaan zie je een uitgebreid dashboard met info: dit zijn de gegevens van de bot van de makers van de site, zodat je alvast kunt zien hoe een en ander eruit ziet.

Hoe werkt Warrior trading bot?

WTB is gebaseerd en geperfectioneerd naar aanleiding van de ervaringen die er sinds 2018 mee opgedaan zijn: de eerste jaren privé, inmiddels ook voor het grotere publiek. Door het jarenlange testen is er een goed product ontstaan waarbij meerdere factoren gebruikt worden om aankoopmomenten te bepalen.

wtb bot defensief zijwaartse trend

De bot kijkt naar de evolutie van de afgelopen 200 dagen voor het besluit gemaakt wordt een aankoop te doen. Ook kijkt de bot naar wat kopers en verkopers doen. Als de bot ziet dat er veel verkopers zijn, zal hij dat als een mooi moment zien om te kopen. Hij gaat als het ware tegen de markt in om winst te maken.

Daarnaast wordt er defensief gehandeld en niet offensief ingesprongen wanneer de markt stijgt. Dat zorgt ervoor dat je niet onnodig lang met veel open trades zit en negatieve transacties worden voorkomen.

Welke coins koopt Warrior trading bot in?

De coins die ingesteld worden nadat je jouw abonnement hebt geactiveerd, zijn per account verschillend. Er wordt gekeken naar de coins met het beste resultaat op jouw exchange om zo de beste resultaten te behalen.

Bij Binance zijn standaard 12 van deze coins ingesteld:
BTC, ETH, BNB, SXP, LINK, DOT, LTC, ADA, BCH, YFI, XLM, GRT, EOS, DOGE, UNI, THETA, VET

Bij KuCoin zijn standaard ingesteld:
LTC, BCH, ETH, BTC, XMR, ZEC, ADA, DASH, LINK, DOT, UNI, BAT,

Als je wilt wisselen is dat mogelijk via support. Je kunt kiezen uit:

SXP, GRT, DOGE, EGLD, AVAX, CHZ, MATIC, LUNA, THETA, BTT, HOT, WIN, WRX, SHIB, SOL, ​ICP, RUNE, LTC, BCH, ETH, BTC, XMR, ZEC, ADA, DASH, LINK, DOT, UNI, BAT.

Vanaf welke inleg is de bot succesvol?

Warrior trading bot geeft zelf aan dat de inleg het beste minimaal 1.000 mag bedragen voor een goed resultaat, toch kun je al starten met een bedrag van minimaal 500. De pro-bot die beschikbaar is, is volgens de makers succesvol met een inleg vanaf 10.000.

De normale en de pro bot

Deze afbeelding geeft duidelijk de verschillen aan tussen de normale en de pro bot.

Professionele bot traden geautomatiseerd

Gebruikers in de Telegram groep geven aan dat ze meerwaarde ondervinden van de pro versie van Warrior trading bot. Dat is fijn om te lezen, het is het geld waard. Je krijgt ervoor terug wat je mag verwachten van een pro bot.

De kosten

Niet geheel onbelangrijk aan het laten draaien van een bot zijn de kosten die er aan verbonden zitten: bij Warrior trading bot betaal je een vast bedrag per maand van 19,95 + 21% BTW en daarnaast betaal je zogeheten fuel per transactie. Fuel is niets meer en niets minder dan 10% fee per transactie.

Het abonnementsgeld inclusief BTW komt voor de normale versie neer op € 24,14 per maand. Voor de pro versie is dit € 60,43 inclusief BTW per maand.

Dit betaal je standaard, de rest is op “no cure no pay” basis: wordt er geen winstgevende trade gemaakt, betaal je niets. Wordt er winst gemaakt, betaal je daar 10% van.

Voor het betalen van de fuel en abonnementsgeld kun je geld storten via Paypal, Bancontact, iDeal, Sofort, Creditcard of zelfs betalen met crypto als je dat wilt. Je kunt zelf bepalen hoeveel geld je stort, je zit niet vast aan vaste bedragen. Zo kun je jouw inleg precies afstemmen op de fuel die gebruikt wordt en de abbo kosten die je moet maken.

Nadat je fuel gekocht hebt, wordt de BTW eraf gehaald en wordt het toegevoegd aan je saldo bij Warrior Trading Bot.

Welke exchanges kun je gebruiken om te traden?

Zelf vind ik dat Warrior Trading Bot een uitgebreid gamma biedt aan tradingplatforms. Er zit voor een ieder wat wils bij. Exchanges die je kunt gebruiken om de bot mee op te starten zijn

Door dit ruime aanbod kun je er voor kiezen om bv je eigen trades bij Binance of Bitvavo te doen en de bot te laten draaien op KuCoin. Zo hou je alles gescheiden van elkaar en kan de bot ook het beste z’n werk doen, zonder interrupties.

Benieuwd welke van deze exchanges de laagste fees hanteert? Check het hier!

Het inregelen van de bot

Na het aanmaken van een account bij zowel Warrior trading bot als de exchange van jouw keuze kun je beginnen met de bot inregelen. Dit is eenvoudig te doen en kost niet veel moeite.

Allereerst kun je fuel toevoegen: klik daarvoor op “add fuel” en kies een bedrag naar keuze, let er wel op dat het exclusief BTW is en dat je er minimaal een maand abbo mee kunt betalen en dat je wat extra geld toevoegt voor de 10% fee per transactie.

Via het dasbboard kun je klikken op “add your own bot” en vink aan dat je voldoet aan de wensen van WTB en kies je exchange. Ook kun je kiezen welke currency je gebruikt als basecoin om mee te paren: je kunt kiezen uit Euro, USD, USDT, USDC, BTC en ETH. Let er op dat je bij KuCoin niet kiest voor Euro als basecoin: KuCoin ondersteunt dit niet als onderdeel van een handelspaar.

defensieve bot cryptomarkt

Als je dit gedaan hebt kun je via “edit exchange” de exchange van jouw keuze inrichten.

Wanneer begint de bot met traden?

Volgens de website kan het 48 uur duren voor de bot ingeregeld is. Alles gebeurt handmatig. Ik ben zelf gestart in de zomervakantie en moest wat langer wachten: ruim vier dagen. Voor een ongeduldig persoon als ik erg lastig, maar gelukkig betaal je nog geen kosten als de bot nog niet gestart is. Dat scheelt!

Via de website wordt aangegeven dat je een mailtje kunt sturen als het langer dan 48 uur duurt, zodat er extra focus gelegd wordt op jouw inschrijving.

Moet je verder nog iets doen?

Als je de bot geactiveerd hebt en hij wordt ingeregeld door WTB, worden standaard de beste instellingen gekozen voor jouw exchange. Deze kun je op een later moment laten aanpassen door een mailtje naar support te sturen.

Meer dan het inregelen van de twee dingen die hier boven staan hoef je niet te doen. Een kind kan de was doen!

Direct beginnen?

Wil jij direct starten met geld verdienen via Warrior trading bot? Dat kan! Je kunt je aanmelden via deze link en zelf ervaren hoe makkelijk Warrior trading bot is!

marktcyclus golfbeweging cryptocurrency
Geld verdienen
admin
Hoe werkt de marktcyclus van crypto?

Wanneer je de koers van crypto volgt, zul je zien dat de koers in een soort van golfbeweging gaat. De koers is laag, gaat omhoog, bereikt een hoogtepunt en daalt daarna weer. Deze beweging zie je meerdere keren achter elkaar terug en de golf gaat vaak van boven naar beneden. Dit heet een marktcyclus. Hoe werkt dat precies?

Lees verder »

Deze website biedt op geen enkele wijze financieel advies. Wij zijn geen financieel adviseurs. Doe altijd zelf onderzoek naar projecten en investeringsmogelijkheden die je interessant vindt. Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de investeringen die je doet. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst.