training cryptocurrency volgen

Het voordeel van een training in cryptocurrency volgen

Een training in cryptocurrency volgen heeft voordelen!

Mensen roepen wel eens dat je een training in cryptocurrency moet doen voor je start. Maar waarom zou je eigenlijk? Op het internet is voldoende info te vinden, toch? Dat klopt! Maar alle info op internet, is terug te vinden als je er naar zoekt. En wat je niet kent, daar zoek je ook niet naar. Loop je dan eigenlijk niet constant achter de feiten aan?

Wat lees je in dit artikel?

Hapklare brokjes info tijdens een training in cryptocurrency

Het voordeel van het volgen van een training in crypto is dat je hapklare brokjes info aangereikt krijgt, met een logische opbouw. En er wordt niets vergeten. Zo start je vaak met de échte basis: het aanmaken van een account en het beveiligen van jouw account en/of wallet.

Maar daarna kan het al snel interessanter worden. Denk maar eens aan alle ordertypes die er zijn.

Een voorbeeld: de ordertypes

Misschien plaats je zonder training in cryptocurrency gevolgd te hebben, voornamelijk marketorders. Niets mis mee natuurlijk, maar je betaalt wel teveel fee. Met een (stop) limiet order heb je dat al niet. En met een OCO order, als je via Binance handelt, heb je nog meer invloed op hoe jij handelt in cryptocurrency.

Door het volgen van deze info tijdens de training krijg jij veel meer inzicht in hoe de markt werkt, welke stappen je kunt nemen en welke opties je hebt om (in dit voorbeeld) orders te plaatsen.

En dat scheelt je uiteindelijk veel geld aan fees.

Nog een voorbeeld: de exchanges

Waarschijnlijk kun je wel wat exchanges opnoemen, zoals Binance, Bitvavo, KuCoin en Kraken. En kun je ook benoemen wat het verschil is tussen een DEX en een CEX.

Maar weet je ook dat de aankoopprijs van crypto niet overal gelijk is? En dat je overal een andere fee moet betalen om te handelen? Door het volgen van een training in cryptocurrency krijg je stap voor stap inzicht in welke exchanges er zijn, welke fees er gehanteerd worden per exchange en leer je ook waarom Bitcoin op de ene exchange goedkoper is dan op de andere exchange.

En die kennis bespaart je veel geld.

Een training in cryptocurrency volgen

Er zijn veel verschillende webinars, trainingen, cursussen en masterclasses die allemaal hetzelfde doel hebben: jou voorzien van de juiste kennis die je nodig hebt om te handelen in crypto. En welke naam je het beestje ook geeft: een training in cryptocurrency levert je uiteindelijk altijd geld op.

Op dit moment zijn er verschillende cryptotrainingen die eruit springen. Hieronder staan er vier uitgelicht. Bij de meeste trainingen kun je eerst een (korte) online, gratis introductie volgen. Op die manier kun je meteen kijken of de stijl van de betreffende site bij je past!

Alles leren over crypto

Met de training van Alles over Crypto leer je niet alleen de basis, maar krijg je ook meteen advanced info mee over strategie, handelen en verkopen. Heel fijn! Met deze training over cryptocurrency leer je alles wat je nodig hebt.

inschrijven-gratis-crypto-training-bitcoin

Je kunt je aanmelden voor een gratis online Bitcoin training om te zien of het wat voor je is. Als de training geüpdatet wordt, krijg jij als deelnemer gratis toegang tot de nieuwste updates. Hetzelfde geldt als er een nieuwe module wordt toegevoegd. Zo blijf jij jouw leven lang up to date!

Een complete cryptotraining van maar liefst acht modules

Deze training met maar liefst acht modules leer je alles over crypto wat je maar wilt weten. Van investeren tot handelen en ook portfolio management en risicoverdeling komt aan de orde. Daarnaast heeft de training een zacht prijsje. Altijd fijn! Via deze pagina zie je in het menu meer info over de complete cryptotraining.

Je kunt van dezelfde makers ook een gratis crypto manual downloaden van maar liefst 97 pagina’s. Door het downloaden van deze manual krijg je een goed beeld van de kwaliteit van de cryptotraining die ze aanbieden.

Auteur Levi Haegebaert van het boek “Bitcoin voor beginners” heeft de complete training Bitcoin Masterclass ontwikkeld en op de markt gebracht: leer door het volgen van 7 uur uitdagend videomateriaal alle ins en outs van crypto!

De training is te volgen op zowel laptop, tablet als telefoon en je hebt levenslang toegang tot al het materiaal.

Als je je nu aanmeld voor de Bitcoin Masterclass krijg je zelfs een welkomstgeschenk ter waarde van € 100!

Keer tien met crypto

Wil jij aan de hand genomen worden bij het verdubbelen tot vertienvoudigen van jouw cryptoinzet?

De heren van X10 met crypto leggen tijdens deze zes weken durende training in cryptocurrency precies uit welke strategieën je kunt hanteren om dit te bereiken.

Als je deze training volgt krijg je talloze extra’s, waaronder toegang tot portefeuilles van anderen, life Q&A’s, 2 jaar VIP toegang en 12 maanden Premium Crypto Coaching. Klik hier om alle extra’s te zien!

Deze website biedt op geen enkele wijze financieel advies. Wij zijn geen financieel adviseurs. Doe altijd zelf onderzoek naar projecten en investeringsmogelijkheden die je interessant vindt. Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de investeringen die je doet. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Deze website bevat affiliate links.