beginnen met handelen in cryptocurrency

Starten met handelen in crypto

Als je wilt starten met handelen in crypto lijkt het alsof er zo veel mogelijkheid en keuze is, dat het ontzettend moeilijk is om te leren. Daar is echter niets van waar! Als je wilt starten met handelen in crypto is het juist ontzettend makkelijk om dat te doen.

Waarom is het makkelijk om te starten met handelen in crypto?

Als je wilt starten met handelen, is er ontzettend veel informatie te vinden op internet, in gratis trainingen, zoals deze training. De laatste tijd zijn er veel cursussen bij gekomen, omdat veel bedrijven zonder kennis wilden profiteren van de hype rond Bitcoin eind 2020 / begin 2021. 

starten met handelen in crypto

Waar je op moet letten als je een goede training over crypto volgt, vind je hier.

Als je de basiskennis hebt opgedaan door het volgen van een cryptocursus, kun je starten met handelen in cryptocurrency. Dat doe je via een goed cryptoplatform, waar ze ook wallets aanbieden. Dat is een soort van digitale portemonnee, waar je jouw crypto veilig kunt bewaren. Zorg ervoor dat je altijd 2FA, dubbele inlogbeveiliging, inschakelt. Zo weet je zeker dat jouw account goed beveiligd is tegen hackers.

Tijdens een cryptocursus krijg je veel info over hoe je kunt starten met handelen in crypto en vaak ga je zelf ook al jouw eerste cryptomunt aanschaffen. Na de cryptocursus ben je zelf in staat om goede munten te herkennen en weet je ook hoe je moet handelen. Je leert wat jouw doel is: bijvoorbeeld daytraden of juist HODL, waarbij je jouw munten bewaart voor winst op de lange termijn.

Doe voldoende kennis op voor je begint met handelen in crypto!

Wil jij meer kennis opdoen over starten met handelen in crypto? 
Volg dan nu de GRATIS online Bitcoin training! 

Deze training duurt 1,5 uur en wordt gegeven op maandag en donderdagavond om half negen, en soms zelfs op nog wat extra momenten. Maar wees er op tijd bij, elke cryptotraining zijn er slechts 50 plekken beschikbaar! 

Wanneer je je aanmeldt voor de training, ontvang je ook nog eens drie GRATIS e-books! Zo kun je je alvast inlezen terwijl je wacht op de online training. Deze boeken ontvang je: de Crypto Mastergids, de 7 beste manieren om online geld te verdienen, 10 interessante redenen om te leren over crypto.

Reserveer nu jouw plekje in de GRATIS online training!

Bevalt de training goed? Dan kun je je aanmelden voor de volledige cursus. Het hoeft niet, mag wel. Wil je verder groeien en binnen no-time bij de top horen? That’s up to you!

wat is een bear market
Crypto kennis
admin
Bear market

Wat lees je in dit artikel? Wat is een bear market? Op fora zie je vaak voorbij komen dat mensen het over een bear market

Lees verder »
Wat leer je bij cryptocursus
Crypto kennis
admin
Wat leer je bij een cryptocursus?

Wat leer je tijdens een cryptocursus? Het is belangrijk dat je precies leert wat jij nog wil weten. Dat je jouw kennis kunt uitbreiden, zodat je nóg sneller nog succesvoller wordt. In deze blog lees je wat je kunt verwachten van een cursus cryptocurrency.

Lees verder »

Deze website biedt op geen enkele wijze financieel advies. Wij zijn geen financieel adviseurs. Doe altijd zelf onderzoek naar projecten en investeringsmogelijkheden die je interessant vindt. Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de investeringen die je doet. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Deze website bevat affiliate links.