Review Crypto Masterclass

De Crypto Masterclass is DE manier om snel alle kennis te leren die je nodig hebt om succesvol te traden met crypto. Wil jij snel geld verdienen en goed voorbereid beginnen met handelen in crypto? Volg de gratis online training! Wil je écht een vliegende start? Dan is de cursus echt iets voor jou.

Review Crypto Masterclass: is de training je geld waard?

Of je nu net start met cryptocurrency of al wat langer bezig bent, een goed kennisniveau over handelen in cryptocurrency is belangrijk. Door jezelf goed voor te bereiden, weet je precies wat je te wachten staat en wat je het beste kunt doen in verschillende situaties.

Met dit in mijn achterhoofd, ben ik gestart aan de masterclass. Zelf had ik al wat ervaring met handelen in crypto voor ik startte met de Crypto Masterclass. Ik heb dan ook echt voor mezelf dingen opgeschreven die ik graag wilde leren door het volgen van deze cryptotraining, zodat ik echt het beste er uit kon halen en mijn skills nog beter kon maken om zo nóg meer geld te verdienen met cryptocurrency.

review masterclass cryptocurrency online training

Mijn eerste indruk van de Crypto Masterclass

“WAUW. Wát een super goede training over cryptocurrency en wát zit deze masterclass goed in elkaar” Dat waren mijn eerste gedachten nadat ik me aangemeld had.

De training is super gestructureerd, het bestaat uit drie delen. Je krijgt natuurlijk cryptocurrency videotraining, en daarnaast ook een portfolio met alle pareltjes van dit jaar. Dit boek wordt constant bijgewerkt, zodat je heel snel de juiste crypto parels vindt om in te investeren. Als laatste krijg je een aantal e-books waar je écht wat aan hebt.

Deze delen sluiten heel goed op elkaar aan, en beginnen echt met de basis van het handelen in cryptocurrency. Er zit een mooie en logische opbouw in de masterclass. Je begint echt met de basis, en daarna ga je door met kennis opdoen over cryptocurrency zaken die wat complexer zijn.

De video’s in de Crypto Masterclass (35 in totaal!) zijn onderverdeeld in zeven hoofdstukken. Hierdoor kun je heel makkelijk een bepaalde video met informatie terug vinden in de hele cursus. Ook dat vind ik erg handig en zorgt voor een pluspunt in deze review.

De masterclass behandelt veel relevante onderwerpen in duidelijke en begrijpbare taal

Deze cryptotraining verdient alleen ook een positieve review vanwege alle onderwerpen die behandeld worden.  Ik ben nog niet eerder zo’n uitgebreide cryptocurrency training tegen gekomen. In de zeven hoofdstukken van de Masterclass leer je veel verschillende dingen over de basis en ook voor mensen met al wat ervaring is het een prima training.

De basis over handelen in crypto

Er zit er veel afwisseling in de dingen die je leert. Je start met de basis: wat is Bitcoin, welke cryptocurrency zijn er en wat houdt blockchain in? Daarna krijg je hele duidelijke uitleg over hoe en waar je crypto kunt kopen en waar je op moet letten bij de verschillende handelsplatformen (exchanges).

Natuurlijk wordt ook behandeld hoe je jouw net aangeschafte cryptocurrency het beste kunt bewaren, welke verschillende opties je hebt en hoe je dit het beste kunt beveiligen. Wat mij betreft één van de basis dingen waar je voldoende aandacht aan moet schenken!

Ook wordt uitgelegd hoe je het meeste winst kunt halen met het handelen in cryptocurrency en hoe je zo snel mogelijk over jouw geld kunt beschikken. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk!

Je doet ook veel cryptokennis op expertlevel op

Bitcoin training review cursus

Naast deze basis is er veel aandacht voor verdieping in de kennis die we hebben over cryptocurrency. Je leert bijvoorbeeld hoe candlesticks werken (handig als je wilt daytraden, maar ook als je de HODL strategie wilt volgen).

Ook worden er veelgemaakte fouten besproken, zodat jij deze niet maakt. Dat kan je letterlijk duizenden euro’s schelen! Ook krijg je inzicht in hoe de markt werkt, die kennis kun je gebruiken om te voorspellen wat anderen gaan doen. Heel handig om die kennis te gebruiken bij het kopen en verkopen van crypto, zodat jij zo veel mogelijk winst maakt.

Persoonlijke ontwikkeling wordt niet overgeslagen in de Crypto Masterclass

Ook aan persoonlijke ontwikkeling wordt aandacht besteed. Je kunt je voorstellen dat het niet handig is als je heel emotioneel gaat handelen in cryptocurrency, omdat je dan beslissingen maakt waar je achteraf spijt van kan krijgen. Deze cryptotraining gaat heel duidelijk in op de (emotionele) skills die jij nodig hebt om een topper te worden op het gebied van cryptotrading.

Er wordt ook aandacht besteed aan hoe jij jezelf het meest kan blijven motiveren. Handig, voor als er eens een deal niet gegaan is zoals je wilde. Zo blijf jij een winnaar!

Zelf vond ik het ook heel waardevol dat er aandacht besteed is aan wat je persoonlijke zwaktes zijn en hoe je hier je kracht van kunt maken. Een stukje bewustwording waar ik nog elke dag dat ik handel in Bitcoin en andere crypto, heel veel aan heb. Dit heeft me veel geld bespaart én opgeleverd.

De teachers: Derek Westra en Patrick Suiker

Crypto masterclass review recensie

De Crypto Masterclass en ook de gratis Bitcoin training worden beiden gegeven door Derek Westra en Patrick Suiker, twee hele ervaren kerels die het handelen in crypto echt onder de knie hebben. Ik merkte dat beide heren ontzettend veel kennis hebben over Bitcoin en andere cryptovaluta en dat ze deze kennis echt met je willen delen, zodat ook jij succesvol kunt handelen in cryptocurrency.

Beiden hebben een opleiding aan de universiteit afgerond en al meer dan zeven jaar ervaring op het gebied van cryptocurrency en blockchain. Ze weten echt wat werkt en wat niet werkt en geven goed en gedegen advies. Ook leggen ze dingen uit aan de hand van voorbeelden die ook jij in de praktijk kunt tegen komen. Down to earth en heel toegankelijk dus.

Onafhankelijke reviews over de Crypto Masterclass

En ik ben niet de enige die enthousiast is over hun kennis. Als je kijkt naar de recensies over deze training op de bekende platforms als trustpilot, dan zie je alleen maar positieve recensies.

ervaring gratis bitcoin training
crypto masterclass positieve ervaring

Wat krijg je als je deze cryptocursus koopt?

De lijst met dingen die je krijgt is groot. Wat dacht je onder meer van:

 • 35 video’s verdeeld over zeven hoofdstukken met superveel waardevolle informatie over het handelen in cryptocurrency
 • Levenslang toegang, ook tot de updates!
 • Bonussen met een totale waarde van € 1250
 • Toegang tot de VIP community
 • De mogelijkheid een kickstart te maken met het handelen in crypto en om snel veel geld te verdienen, zonder in valkuilen te trappen
 • 100% niet-goed-geld-terug garantie
 • Zo’n 10 waardevolle e-books waar je écht wat aan hebt
 • Twee zeer ervaren experts als jouw persoonlijke mentor
 • 20% korting op de transactiekosten bij Binance, voor zolang als je handelt via dit platform

Welke bonussen krijg je bij aanschaf van de Crypto Masterclass?

Als je de Crypto Masterclass aanschaft, krijg je echt een groot aantal extra e-books waar je wat aan hebt. Je krijgt ongeveer tien e-books, waaronder “12 waardevolle cryptotips voor beginners” en “een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin”.

Mocht je het gratis webinar gevolgd hebben over handelen in crypto, dan zul je weten dat de e-books die je ontvangt echt waarde hebben.  De mooiste e-books bij deze Crypto Masterclass vond ik “het ultieme investeringshandboek” en “het altcoin magazine”. Ook heb ik heel veel gehad aan de “Million Dollar Template”.

Over de inhoud zal ik niet te veel verklappen, alleen dat het zeer waardevol is. Deze bonussen maken het voor mij écht helemaal af.

Ook wordt je lid van de VIP community, waar iedereen elkaar helpt en op kansen en risico’s wijst. Super fijn, zo kun je weloverwogen keuzes maken wanneer je crypto wilt kopen.

Meld je aan voor de Crypto Masterclass

Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn om deze training te volgen, raad ik je van harte aan het twee uur durende, GRATIS webinar te volgen. Zo leer je meteen Patrick Suiker en Derek Westra kennen én weet je snel genoeg of zij een goede mentor voor je zijn.

Het voordeel van je aanmelden na de training is (en dit is mijn geheime tip aan jou!) dat je 52% korting op de prijs krijgt als je je aanmeld met de kortingscode voor de Crypto Masterclass die je aan het einde van de masterclass krijgt. Wees geen dief van jouw eigen portemonnee en doe dit gewoon! 😉

Als je de Crypto Masterclass aanschaft, loop je geen enkel risico. Als je binnen 14 dagen besluit dat deze training tócht niets voor jou is, krijg je gewoon je geld terug. Zonder gezeur. En ja, ook daarvan kun je positieve recensies vinden op Trustpilot. Het geld wordt echt zonder gedoe teruggestort op jouw rekening.

Ook starten met de cursus cryptocurrency?

Volg eerst de GRATIS online masterclass van 1,5 uur. Bevalt het?
Dan kun je altijd de volledige cursus aanschaffen!

Wat leer je tijdens het gratis webinar?

Wil jij meer kennis opdoen over crypto? 
Volg dan nu de GRATIS online Bitcoin masterclass &  training! 

Deze training duurt 1,5 uur en wordt gegeven op maandag en donderdagavond om half negen.
Maar wees er op tijd bij, elke avond zijn slechts 50 plekken beschikbaar! 

Aan het eind van deze online training:

 • Heb jij jouw eerste crypto gekocht voor slechts een euro
 • Weet je precies hoe Bitcoin en de andere cryptovaluta werken 
 • Heb je inzicht in wat een goede cryptomunt is en wat een scam is 
 • Weet je met welke strategie je geld gaat verdienen

Wanneer je je aanmeldt voor de training, ontvang je ook nog eens drie GRATIS e-books! Zo kun je je alvast inlezen terwijl je wacht op de online training. Deze boeken ontvang je: de Crypto Mastergids, de 7 beste manieren om online geld te verdienen, 10 interessante redenen om te leren over crypto.

Reserveer nu jouw plekje in de GRATIS online training!

Bevalt de training goed? Dan kun je je aanmelden voor de volledige cursus. Het hoeft niet, mag wel. Wil je verder groeien en binnen no-time bij de top horen? That’s up to you! 

Mis het niet. Meld je aan via de link:

Reviews - Crypto Masterclass

Relaxte trainers, die veel en duidelijke info geven. Ruimte voor vragen en opmerkingen. Fijne sfeer. Ben blij dat ik dit gevolgd heb.

Philip van Beek

Hoogland

Ik heb het eerst geprobeerd zonder training, maar jeetje. Wat heb ik veel geleerd. Dit was echt TOP mannen, echt sprongen vooruit!

Linda Kerkhoven

Utrecht

Ik stap nu niet in valkuilen of scams. De training betaalde zich echt met een week terug. Simpel en makkelijk te volgen. Aanrader!

Frank Mitchell

Zeeland

Wat een goede investering was dit. Eerst de online training, daarna de cursus voor verdieping. Heel veel waardevolle info!

Collin Hendriks

Amstelveen

Simpel taalgebruik, heldere stap voor stap uitleg. Training was goed te volgen, erg duidelijk. Dank voor alle goede info.

Mario Visser

Rotterdam

Yes! Ik heb superveel geleerd tijdens deze Crypto Masterclass. Erg blij mee! Ik kon meteen een goede start maken met traden 🙂

Lisa de Hart

Hengelo