crypto leren professionele training cursus

Leer hoogwaardig crypto traden met Madelon Vos!

Madelon Vos: een expert op dit gebied

Waarschijnlijk heb je Madelon Vos wel eens voorbij zien komen op TV of heb je haar naam wel eens gehoord op Facebook of haar video’s online gezien. Madelon Vos is inmiddels geen kleine naam meer in de cryptowereld, ruim 300.000 mensen volgen haar.

Madelon is expert in technische analyse, investeren in Bitcoin, de financiële marken en de macro economie. En daarover praat ze je regelmatig bij op verschillende manieren.

Wat heel fijn is, is dat zij haar kennis gebundeld heeft in een online training crypto traden. Haar cursussen zijn simpel, toegankelijk, in duidelijke taal en makkelijk te volgen. En die trainingen hebben zelfs het NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) keurmerk voor kwaliteit en professionaliteit van haar leerprogramma’s!

Bitcoin technische analyse academy

Bitcoin & Technische Analyse Academy

De academy biedt een totaalpakket waarbij je alles leert om Bitcoin, crypto, technische analyse en traden beter te begrijpen en een goede basis leert leggen voor jouw financiële toekomst. Dit doe je door het volgen van twee trainingen over Bitcoin en Technische Analyse én een gratis lidmaatschap tot de MoneyTalks Community.

De afgelopen jaren hebben meer dan 25.000 mensen de trainingen gevolgd om alles te leren over bovenstaande onderwerpen. Het is één van de meest verkochte trainingen waarbij je van echte experts de fijne kneepjes kunt leren.

Een groot deel van de Academy was onderdeel van de Minor Beleggen op de Hogeschool en werd gedoceerd door Madelon Vos. Voor dit leerprogramma is geen vooropleiding zoals MBO/HBO/WO vereist.

De cursus! Wat houdt het precies in?

De meest complete cursus van Madelon is de Bitcoin & Technische Analyse Academy. Hier leer je alles over Bitcoin, andere cryptocoins, aandelen én traden.

inhoud crypto training madelon vos
kopen cursus bitcoin basics cryptocurrencies
moneytalks community lidmaatschap

Zo ziet de inhoud er uit:

 • Je leert alle basics van Bitcoin en altcoins
 • Je leert hoe je crypto veilig kunt kopen, verkopen en versturen, bij goed toegankelijke exchanges zoals bijvoorbeeld Bitvavo, die ook in het Nederlands beschikbaar is
 • Leer ook hoe je moet starten met crypto traden en waar je op moet letten. Ook de achtergrondkennis krijg je mee: bijvoorbeeld over blockchain en minen.
 • Hoe je geld verdient met crypto komt uiteraard ook aan bod
 • Technische analyse kent straks geen geheimen meer voor je en kun je succesvol inzetten, zo leer je onder meer hoe je grafieken en patronen moet lezen en hoe de koers werkt. In totaal worden er wel zestien video’s aan dit onderwerp gewijd!
 • Leer ook hoe je moet starten met crypto traden en waar je op moet letten. Ook de achtergrondkennis krijg je mee: bijvoorbeeld over blockchain en minen.
 • En nog veel en veel meer!

En dat is nog niet alles..

Want als je je aansluit bij de academy zul je ook de volgende dingen krijgen:

 • Lid worden van een community waar je vragen kunt stellen, kennis kunt delen en inspiratie kunt opdoen
 • Inzicht in de crypto- en tradingskennis van de experts van Madelon Vos
 • Je krijgt ook nog eens 60 dagen GRATIS toegang tot de MoneyTalks Community
 • Niet goed, geld terug garantie

En mocht je de cursus zakelijk aanschaffen, kun je de BTW verrekenen en de kosten aftrekken van de winst.

training cursus crypto hoge kwaliteit
stablecoin cryptocurrency
Crypto kennis
admin
Wat is een stablecoin?

Wat is een stablecoin? Misschien heb je het wel eens voorbij horen komen: stablecoin. Wat is een stablecoin precies en waar gebruik je het voor?

Lees verder »
wat is een bear market
Crypto kennis
admin
Bear market

Wat lees je in dit artikel? Wat is een bear market? Op fora zie je vaak voorbij komen dat mensen het over een bear market

Lees verder »

Deze website biedt op geen enkele wijze financieel advies. Wij zijn geen financieel adviseurs. Doe altijd zelf onderzoek naar projecten en investeringsmogelijkheden die je interessant vindt. Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de investeringen die je doet. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Deze website bevat affiliate links.