Instappen cryptotrading te laat

Is het te laat om in te stappen in cryptotrading?

Is het te laat om in te stappen in cryptotrading?

Cryptocurrency leken de eerste jaren niet van de grond te komen, inmiddels staat de Bitcoin weer boven de $17.000.. Is het te laat om in te stappen in cryptotrading of ben je er nog op tijd bij?

Het antwoord is simpel en snel te geven: nee, je bent NIET te laat om in te stappen in cryptotrading!

Verwachting waarde Bitcoin

Weet je nog in 2013? Toen maakte de Bitcoin een grote sprong vooruit. Daarna is het een periode weer iets minder gegaan, tot de Bitcoin in 2017 weer sky-high ging. En nu, eind 2020, gebeurt het wéér. En we lachen nu om de grote stijging in 2013, vergeleken met de cijfers van vandaag stelt het niet zoveel voor hoeveel het gestegen is, maar in 2013 was de stijging immens.

De verwachting is dat de Bitcoin en ook andere crypto alleen maar meer waard worden. Bij de Bitcoin komt dit bijvoorbeeld, doordat het aantal te minen Bitcoin steeds minder wordt. Dat houdt in dat de munt steeds zeldzamer wordt en dat daardoor de prijs van deze crypto hoger wordt.

Ben je nu te laat om te starten met handelen in crypto? Zeker niet. Nu is juist dé perfecte tijd om je aan te melden voor een cryptocursus of cryptotraining, zodat ook jij kunt instappen en winst kunt gaan maken met cryptocurrency. De enige verliezer is degene die helemaal niet instapt.

Starten met crypto te laat of niet

Bitcoin kopen

Bitcoin kopen is nog steeds verstandig om te doen. Handelen in elke crypto kan je behoorlijk wat winst opleveren, zeker als je de tijd hebt en via de HODL strategie jouw geld kunt laten verdubbelen. Maar ook met daytraden kun je flinke winst maken, al is dit wel intensiever qua tijd en meer voor de gevorderde cryptotrader.

Er zijn meerdere trainingen en boeken ontwikkeld die je helpen om alles te leren wat je moet weten over het handelen in cryptocurrency. De voorkeur gaat vaak uit naar een digitale training: de info die daar in staat wordt vaker bijgewerkt dan in een boek. En je wilt niet traden met verouderde kennis, toch?

De perfecte manier om handelen in crypto onder de knie te krijgen

Een perfecte cryptocursus die je kunt volgen is die van Alles over Crypto, die je in 1,5 tot 2 uur laat kennismaken met de wereld van handelen in crypto. Na deze online masterclass kun je besluiten of je een volledige training wilt volgen, of toch niet.

Je krijgt bij aanmelding sowieso drie fantastische e-books waar je meteen verder mee komt. Je bent nog niet te laat om te starten met handelen in crypto, meld je vandaag nog aan!

Altcoin season herkennen
Crypto kennis
admin
Altcoin season of Bitcoin dominantie?

Altcoin season of Bitcoin dominantie? Welk van de twee de markt domineert, laat zien waar je op dit moment het meeste geld in kunt verdienen. Weet jij of het altcoin season is of dat Bitcoin dominant is?

Lees verder »
investeren ICO IDO startup crypto
Geld verdienen
admin
Investeren in ICO

Alles over investeren in ICO Er zijn verschillende soorten startups van altcoins, waarvan ICO de meest bekende is. Wat houdt het in, welke type investeringen

Lees verder »

Deze website biedt op geen enkele wijze financieel advies. Wij zijn geen financieel adviseurs. Doe altijd zelf onderzoek naar projecten en investeringsmogelijkheden die je interessant vindt. Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de investeringen die je doet. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Deze website bevat affiliate links.