Gratis online crypto webinar

Gratis crypto webinar: Succesvol investeren in crypto

Gratis crypto webinar: Succesvol investeren in crypto

Ben jij op zoek naar een gratis crypto webinar die je direct kunt bekijken? Dan ben je aan het juiste adres.

In dit gratis webinar krijg jij alles mee wat je moet weten als je met crypto begint. En ook bevat het webinar handige info als je al wat voorkennis hebt: zo behandelt het bijvoorbeeld ook portfolio management en risicomanagement. En die kennis kan nooit kwaad om nog eens extra te beluisteren!

Samenvattend, in een uurtje worden er aantal hele belangrijke aspecten uit de crypto-wereld behandeld en krijg je mee welke cryptostrategie de hoogste kans van slagen heeft. Zo leer jij meteen de basics van succesvol investeren in crypto.

Wat leer je in dit gratis crypto webinar?

  • Je leert wat blockchain is
  • Hoe het crypto landschap eruit ziet
  • Hoe hypes precies werken
  • Portfoliomanagement: hoe doe je dat precies?
  • Welke risico’s zijn er en hoe zorg je dat je daar zo min mogelijk last van hebt?
  • Waarom emoties als FOMO en FUD funest kunnen zijn
  • Wat de beste strategie is om succesvol te investeren in cryptocurrency

Door dit webinar leer je niet hoe je moet daytraden. Wel leer je de fundamentele waarden van het handelen in crypto, waardoor jij beslagen ten ijs komt bij het succesvol investeren in crypto.

Wie zit er achter dit gratis webinar over cryptocurrency?

Het webinar is gemaakt door drie heren die alle drie jarenlange ervaring hebben met crypto. Belangrijk, want je wilt natuurlijk niet dat je informatie krijgt die door iemand gemaakt is die eigenlijk helemaal geen verstand heeft van de cryptomarkt. Met dit gratis crypto webinar hoef je je daar geen zorgen om te maken.

oprichters cryptocommunity

De oprichters Max en Abe van de community zitten al sinds 2017 in crypto en hebben dus jarenlange ervaring. En die ervaring delen ze graag met je: jouw wegwijs maken in deze nieuwe economie is één van hun doelstellingen. Sinds 2020 is ook Maarten aangesloten bij het team.

Leer nu de ins & outs van het succesvol investeren in crypto!

Ben jij klaar om in een uur tijd de basis van het succesvol investeren in crypto te leren? Check dan het gratis online webinar via deze link. Je kunt direct kijken: zo weet je zeker dat je de juiste basis hebt om te handelen in cryptocurrency en ga je zelfverzekerd de markt op!

Krijg de volgende dingen mee in dit gratis webinar:

Succesvol investeren in cryptocurrency
gratis uitleg cryptocurrency beginners
Wat leer je bij cryptocursus
Crypto kennis
admin
Wat leer je bij een cryptocursus?

Wat leer je tijdens een cryptocursus? Het is belangrijk dat je precies leert wat jij nog wil weten. Dat je jouw kennis kunt uitbreiden, zodat je nóg sneller nog succesvoller wordt. In deze blog lees je wat je kunt verwachten van een cursus cryptocurrency.

Lees verder »

Deze website biedt op geen enkele wijze financieel advies. Wij zijn geen financieel adviseurs. Doe altijd zelf onderzoek naar projecten en investeringsmogelijkheden die je interessant vindt. Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de investeringen die je doet. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Deze website bevat affiliate links.