Externe wallets & informatie cryptocurrency

Wanneer je meer informatie wilt hebben over cryptocurrency, of op zoek bent naar een externe hardware wallet om jouw crypto in op te slaan, ben je hier op het juiste adres.

Ik ben zelf geen grote voorstander van hardcopy boeken, liever koop ik een online cursus met levenslange updates, die constant actueel en up to date gehouden wordt wanneer er nieuwe aanpassingen zijn. Zo weet je namelijk zeker dat je altijd werkt met de laatste informatie. Dit zorgt er namelijk voor dat je altijd actuele kennis in huis hebt, in plaats van dat je iets leest dat misschien alweer veranderd is. 

Of ik investeer wat tijd in een gratis korte crypto training met daarnaast acht cursussen over crypto die je indien gewenst kunt aanschaffen, en waar je lid kunt worden van een toffe community.

Toch kan ik me voorstellen dat je liever klein begint, en kennis tot je neemt die je op een later moment weer moet herzien. Om deze reden hieronder een aantal boeken die je kunnen helpen een goede start te maken in de wereld van de cryptovaluta. Klik op de naam van het artikel om het via bol.com te bestellen.

Externe wallets & info over crypto

Ledger Nano S

Deze Ledger Nano S wallet is geschikt voor 26 verschillende cryptovaluta, waaronder Bitcoin, Ripple, Etherium en Litecoin. Sla je crypto offline op voor een stukje extra veiligheid!

Deze KeepKey wallet heeft als extra voordeel dat je jouw crypto simpel kunt omzetten naar een andere valuta. Geschikt voor 35 verschillende valuta, waaronder Bitcoin, Dash en Litcoin.

Niet specifiek gemaakt voor het opslaan van crypto maar wel super veilig. Met beveiliging via vingerprintafdruk, AES256 encryptie en Bluetooth GPS tracker zodat je altijd weet waar jouw wallet is.

Ben jij op zoek naar een munt die 100x over de kop kan gaan? Check in deze cryptoparels welke valuta jij nu goedkoop kan aanschaffen en wellicht sla jij jouw slag binnenkort!

Engelstalig boek voor de startende crypto investeerder. Leer hoe de markt werkt, lees hoe je de juiste crypto kiest om in te investeren en krijg meer kennis over investeringsstrategieën.

In 25 stappen wordt in dit Nederlandstalige boek uitgelegd wat blockchain precies is. Niet te technisch, niet teveel managment taal. Overzichtelijk en heldere uitleg voor iedereen.

Liever een online crypto masterclass volgen?

Dat kan! Meldt je aan voor de 1,5 – 2 uur durende masterclass! Maar let op: beperkt plek beschikbaar.  Maak een vliegende start & koop meteen je eerste crypto!

Deze website biedt op geen enkele wijze financieel advies. Wij zijn geen financieel adviseurs. Doe altijd zelf onderzoek naar projecten en investeringsmogelijkheden die je interessant vindt. Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de investeringen die je doet. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst.