Waar online cryptozegel kopen

De nieuwe crypto postzegel is uit!

De nieuwe crypto postzegel is uit!

Eerder al heeft PostNL een cryptopostzegel gelanceerd: deze was binnen no-time uitverkocht. Inmiddels heeft PostNL een tweede cryptostamp (ofwel postzegel) gelanceerd.

Deze cryptostamp bestaat uit een serie van vier zegels: de leeuw, de fopspeen, de fles en de regenboog. De nieuwe serie is een unieke samenwerking tussen PostNL, Österreichische Post en POST Luxembourg. Je kunt ze hier bestellen.

Wat is een crypto postzegel eigenlijk?

Een cryptopostzegel is een postzegel die bestaat uit twee delen: een fysiek deel en een digitale tweeling. Dat is een NFT. Die kun je verzamelen, ruilen of verhandelen. In de blockchain.

De NL crypto stamp is een postzegel die bestaat uit 2 delen: een fysieke postzegel en een digitale tweeling die je kunt verzamelen, uitwisselen en verhandelen. Ook in de blockchain. Een cryptopostzegel dus!

Wil je weten hoe je jouw crypto NFT gebruikt? Check hier de uitleg.

crypto postzegel kopen
postnl cryptoststamp
Belastingaangifte cryptocurrency
Crypto kennis
admin
Belastingaangifte

Belastingaangifte cryptocurrency Sinds een aantal jaar wil de belastingdienst opgave hebben van de crypto die je in je portefeuille hebt. Waarom wil de belastingdienst dit

Lees verder »

Deze website biedt op geen enkele wijze financieel advies. Wij zijn geen financieel adviseurs. Doe altijd zelf onderzoek naar projecten en investeringsmogelijkheden die je interessant vindt. Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de investeringen die je doet. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Deze website bevat affiliate links.