12 redenen om een cryptocursus te volgen

Een cursus crypto & bitcoin is perfect wanneer je net start! Zo leer je alle ins & outs in een kort tijdbestek, zodat je al weet in welke valkuilen je niet moet trappen. En je leert de skills van experts, waardoor je zeker weet dat het goed is. Check hieronder alle redenen waarom je het beste vandaag nog kunt starten met een cryptocursus!


Het volgen van een cursus over cryptocurrency kan een goede investering zijn. Je leert de basis van het handelen in crypto, zodat je écht snel geld kunt verdienen. Zodat je weet waar je het over hebt en heel makkelijk de pareltjes kunt meepakken.

1. Leer van experts

Door het volgen van een cursus cryptocurrency, leer je van een expert wat je wel en wat je beter niet kunt doen. De experts van de cursus cryptocurrency voor beginners hebben meerdere jaren ervaring. Zij hebben inmiddels alles al een keer meegemaakt, van het verdienen van € 10.000 per uur tot het verliezen van €5.000 bij een hack. 

Doordat zij zoveel ervaring hebben opgedaan in de afgelopen jaren, kunnen ze jou met deze cursus goed op weg helpen. Zodat je meteen weet waar je op moet letten en wat valkuilen kunnen zijn. 

2.       Weet snel welke manier van handelen bij jou past 

Wanneer je wilt gaan handelen in crypto, zijn er diverse manieren om geld te verdienen. Zo kun je investeren voor de lange termijn, daytraden met crypto of investeren in ICO’s, in startups. 

Al deze manieren van geld verdienen met crypto vragen een andere aanpak. Door een cryptocursus te volgen, weet je snel welke manier het beste bij jou past. En hoe je dit aan moet pakken.

3.       Het levert ontzettend veel tijd én geld op 

Door nu te investeren in een cryptocursus, kun je meteen de basis onder de knie krijgen. Toegegeven, het is een investering. Maar wel een investering die zichzelf terugbetaald. 100%!

Want zeg nou zelf. Waarom zou je een jaar lang proberen wat het beste is, terwijl je er met een kleine investering na een maand al alles van weet? Dan hou je elf maanden over, waarin jij succesvol geld kunt verdienen met cryptocurrency.

Geld verdienen met cryptocurrency wordt na het afronden van deze cursus een eitje!

Cryptocursus: check de reviews!

"Cryptocursus levert veel rendement op"

“De rente op spaargeld is de afgelopen periode alleen maar aan het dalen. Dat is doodzonde. Als millennial vind ik het belangrijk zo veel mogelijk geld te verdienen met zo min mogelijk effort. Door het volgen van deze cursus maak ik zeker 15% rendement. Heerlijk!” 

Levi van Leeuwen, Goes. 

"Kennisniveau ontzettend verbeterd"

“Toen ik begon aan deze cursus was mijn kennisniveau niet zo hoog. Ik ben blij dat ik de investering heb gedaan, ik heb er echt veel profijt van. Ik ben met een goede basis begonnen, wat zich heeft uitbetaald in veel meer juiste investeringen en winst”. 

Elin van der Meer, Utrecht.

"Nu pas écht goed voorbereid op cryptotraden"

“Ik dacht dat ik al voldoende wist om succesvol te kunnen handelen in crypto. Het volgen van deze cursus heeft me echter veel meer kennis gebracht dan ik had verwacht. Ik ben nu écht goed voorbereid aan de slag gegaan!” 

Noud Smit, Emmen.

Nog niet overtuigd door de positieve reviews? Check hieronder nog meer redenen om een cursus of training cryptocurrency te volgen!

4.       Handelen in crypto levert meer geld op dan je spaarrekening doet

De rente op een spaarrekening is bijna nul. Wat ook betekent, dat het rendement dat je krijgt voor je spaargeld gedaald is naar een dieptepunt. Niets doen is simpelweg niets verdienen. En wat is er nou mooier dan geld verdienen door er een uurtje per week aan te besteden? 

Checken of je portefeuille nog voldoet aan je verwachtingen, waar je verwacht dat crypto de komende periode geld gaat opleveren en wat crypto verkopen en kopen. Dat is alles wat nodig is, om er voor te zorgen dat jij met een véél hoger rendement eindigt dan dat je op je spaargeld verdiend had.  

5.       Je wordt lid van een community

Door lid te worden van een community, heb je meteen contact met een groep mensen die gelijkgestemd zijn. Die óók geld willen verdienen met crypto. Door via fora te lezen waar zij mee bezig zijn en welke tips ze hebben, leer je snel wat juiste investeringen zijn en welke crypto je beter links kunt laten liggen. Of wat wellicht een scam is. 

Zo trap je niet in valkuilen, die je misschien wel had genomen als je geen cursus gevolgd had. 

6.       Je krijgt een persoonlijke mentor 

Doordat je de cursus cryptocurrency volgt met ondersteuning van een mentor, kun je alle vragen die je hebt meteen stellen. Je krijgt er snel antwoord op, zodat je perfect voorbereid kunt gaan starten met handelen in cryptocurrency.

Omdat je steun hebt van een mentor, gaat alles veel sneller. Je maakt sneller winst, je hebt je portefeuille sneller op orde. Je weet precies welke platforms het beste zijn om mee te handelen en welke je beter kunt mijden.

"De cursus cryptocurrency heeft me veel zekerder gemaakt"

“Het volgen van deze cursus heeft me zekerder gemaakt dat ik de juiste beslissingen maak. Ik ben nu minder zenuwachtig om te handelen en weet dat ik de juiste beslissing gemaakt heb, ook als de koers even zakt. Ik weet dat die weer zal stijgen dus ga niet hals over kop mijn crypto verkopen. Ik handel nu met veel meer rust”. 

Daan Meester, Tilburg.

Wil je nog meer redenen waarom je een training over crypto zou moeten volgen? Don't worry! Here they are:

7.       De cursus wordt constant geüpdatet

De wereld om ons heen veranderd constant. Er komen in hoge snelheid nieuwe technologieën bij, die de mens ondersteunt in alles wat ie doet. Zo is het ook met crypto: de cryptowereld staat niet stil en wordt steeds professioneler.

Door het volgen van de cryptocursus ben je gegarandeerd van nieuwe updates. Levenslang en gratis. Zo spijker je jouw kennis bij op elk moment, op elke plek. Deze cursus zorgt ervoor, dat je nooit meer een nieuwe cursus hoeft aan te schaffen. Alle updates van de cursus zijn ook voor jou beschikbaar.

8.       Steeds meer mensen zien het belang van een cursus cryptocurrency in 

Steeds meer mensen zien het belang van een cryptocursus in. En krijgen door het volgen hiervan, steeds meer kennis over het handelen in crypto. Het is mainstream geworden om kennis op te doen, om je zo goed mogelijk te laten voorlichten over het handelen in crypto.

Het volgen van een cursus cryptocurrency wordt ook op de universiteiten van Amerika aangeboden aan de studenten. Van de Stanford University tot aan de Harvard of Princeton University. Waar in 2014 nog maar 35 mensen zich aanmelden op de NYE Stern School of Business, was dit in 2018 al 230 man.

Daarnaast is het volgen van een cursus ook een goede manier om zo snel mogelijk alle kennis die je nodig hebt tot je te nemen. Dat doe je ook met andere onderwerpen, waar je meer over wilt weten. Waarom niet over cryptocurrency? Het gaat om je eigen geld! Ga goed en gedegen voorbereid aan de slag.

9.       Je kunt je geld voor je laten werken

Door te handelen in cryptocurrency, kun je geld verdienen. Bakken met geld, als je het goed doet. Maar dan moet je wel weten, hoe je het beste kunt handelen. Het volgen van een cryptocursus laat je zien hoe je dit het beste doet. En het meest makkelijk, zonder er tien uur per dag aan te moeten besteden.

Hierdoor verdien je veel geld. En met dit geld kun je weer leuke dingen doen. Meer dan je zou kunnen dan met alleen het geld van je spaarrente. Door te investeren in crypto kun je meer genieten van het leven.

"Mijn investering heb ik dubbel en dwars terugverdiend"

Waar ik het eerst nog spannend vond om te handelen in crypto, maak ik nu weloverwogen keuzes die in mijn voordeel uitpakken. De kennis zorgt ervoor dat ik veel meer winst maak dan toen ik de cursus nog niet gevolgd had. Echt een aanrader! Ik heb mijn investering dubbel en dwars terugverdiend”. 

Yara Jacobs, Geleen.

Don't miss out.. De laatste drie redenen waarom je écht een cryptocursus moet volgen!

10.       Je kunt prima zelfstandig investeren en weet ook waarom je dingen doet

Naast dat je de basis van handelen in crypto leert, leer je ook hoe je kunt daytraden of welke ICO’s het beste zijn om in te investeren.

Je kunt zelfstandig beslissingen maken die in jouw voordeel zijn. Door het volgen van een cryptocursus hoef je niet eerst een jaar lang zelf dingen te proberen, met als hoop dat het goed afloopt. Nee! Je kunt meteen goed voorbereid aan de slag. Zodat je meteen winst kunt maken.

11.       Je leert meer dan alleen de basis 

Door het volgen van de cursus cryptocurrency leer je meer dan alleen de basis. Natuurlijk leer je wat blockchain is, via welke exchanges je kunt handelen, en hoe je crypto het beste kunt bewaren. Maar je leert ook hoe je kunt daytraden, hoe een hefboom werkt en hoe je verborgen pareltjes vindt.

Nadat je alle lessen gevolgd hebt, kun je ook een examen doen. Je krijgt 60 vragen, die meteen laten zien welke kennis je al goed onder de knie hebt en wat je nog een keertje door kunt lezen. Zo weet je zeker dat je alle vlakken van de cursus goed behandeld en begrepen hebt. Dat is wel zo’n veilige gedachte!

12.       Je bent sneller succesvol

Door het volgen van een cursus over cryptocurrency, ben je beter voorbereid om te handelen in crypto. Hierdoor maak je sneller succes. Toegegeven, ik heb dit punt eerder al genoemd. Maar het is zo ontzettend belangrijk de juiste kennis op te doen, dat ik het nogmaals wil benadrukken.