cryptotraden slapend rijk worden

Crypto traden als een pro: verdien een passief inkomen!

Crypto traden als een pro is nu mogelijk, ook zonder kennis!

Crypto traden als een pro: wie wil dat nou niet? Toch zijn er veel mensen die de tijd of de middelen niet hebben om als daytrader of als swingtrader te handelen in crypto. De HODL strategie is het meest gangbaar en zal door voornamelijk beginnende traders gebruikt blijven worden als strategie.

Toch kan ook jij handelen als een pro in crypto, zonder dat je daarvoor de tijd of kennis hoeft te hebben.

Welke info vind je in dit artikel?

Trade crypto like a boss

Het is mogelijk om zelf ook te traden als een pro, zonder dat je daar tijd en moeite in stopt. Huh? Yes! Er bestaat de mogelijkheid om exact te kopieren wat pro traders doen wanneer zij traden. Je maakt gebruik van hun kennis, hun expertise, hun inzichten. En dat kopieer je, 1 op 1. Doordat je dit doet, maak je ook dezelfde profits als dat de pro traders doen.

En zo kun je ongemerkt tot tientallen procenten winst maken per maand, zonder dat je er zelf actief mee bezig hoeft te zijn.

Natuurlijk bieden behaalde resultaten uit het verleden geen garantie en kun je het beste alleen traden met geld wat je kunt missen of niet per direct nodig hebt.

Kijk maar eens naar deze afbeelding: dit zijn de winsten van 26 april t/m 19 mei. Links staan de traders waaruit je kunt kiezen, daarnaast het aantal trades per maand en het winstpercentage. Daarna vind je met welke inleg ($30, 50, 75, etc..) je welk bedrag aan winst per maand zou hebben behaald in de genoemde periode:

cryptotraden winst per maand bot CPT

Hoe werkt het traden als een pro trader?

Via Copy Pro Traders meld je je aan voor een account, waarbij je jouw resultaten koppelt aan een ervaren pro. Momenteel zijn er zeven pro’s beschikbaar, die allemaal zeer succesvolle resultaten laten zien. Deze pro traders maken meerdere deals per dag, soms zijn zij aan het daytraden, soms duurt een trade enkele dagen. Het doel is altijd hetzelfde: elke deal afsluiten met een mooi winstpercentage.

Deze korte bedrijfspresentatie legt duidelijk uit hoe het werkt:

Koppel jouw exchange aan de pro trader

Momenteel werkt de koppeling met een pro trader via een aantal crypto exchanges: Binance, HitBTC en Kraken. In de toekomst komen hier ook Coinbase Pro, KuCoin, Gemini en Bittrex bij. Wanneer precies is op dit moment nog niet bekend.

Vanuit jouw account koppel je het account van een pro trader aan jouw exchange. Hierbij maak je gebruik van een API key. Geen zorgen: je kunt dit zo instellen, dat de pro trader wel trades kan maken, maar geen coins kan overboeken of opnemen. Hierdoor blijf je altijd zelf in controle over jouw geld.

Jij bepaalt met welk bedrag gehandeld wordt

Als je een API koppeling gemaakt hebt en je hebt UDST op je exchange staan, kan het spel beginnen! De trader zal nu trades gaan maken, die automatisch ook bij jouw account gemaakt worden.

Hierbij zal niet jouw hele vermogen in één trade ingezet worden. Via jouw Pro Traders account kun je instellen met welk bedrag er per trade gehandeld wordt. Er wordt aanbevolen jouw totale beschikbare bedrag waar je mee wilt handelen, te delen door twaalf tot twintig. Zo kun je met jouw totaalbedrag, maximaal twaalf tot twintig transacties tegelijk doen en spreidt je jouw risico dus beter dan wanneer je slechts twee trades zou instellen.

Instellen kan al vanaf een bedrag van $30 per trade. En zoals je ziet op de foto, wordt er keurig aangehouden wat jij als max aangeeft:

crypto traden professioneel zonder moeite

Hoeveel trades worden er per dag gemaakt?

Afhankelijk van welke pro trader je kiest, wordt er een ander aantal trades gemaakt. Het meest gangbare is 10 – 15 trades per dag, maar het kan ook gebeuren dat er een dag geen trades gemaakt worden. Dat hangt helemaal af van de koersen en de verwachtingen op dat moment.

Er zal nooit getrade worden om een trade te maken, altijd zal gekeken worden naar het winst potentieel dat behaald kan worden. Gaat het wat minder met de markt? Dan blijft jouw inleg in de crypto vast tot er weer winst gemaakt kan worden.

cryptotrading copyprotraders winst carlo cruz

Alle aangesloten traders hebben een eigen stijl van traden. Momenteel volg ik Carlo Cruz, die met scalping behoorlijk wat resultaat binnen haalt met een inzet van slechts 30$ per trade. Op de website kun je onder het kopje my traders terug vinden welke traders er zijn en kun je ook hun cijfers van de laatste 30 dagen terug zien.

Hoeveel winst kan er behaald worden met crypto traden als een pro?

Garanties uit het verleden bieden nooit zekerheid voor de toekomst: elke deal is anders, elke dag is anders. Zet op de beurs of bij het handelen in crypto dan ook nooit geld in, dat je niet kunt missen.

De zeven pro traders die actief zijn maken gemiddeld 20 – 40% winst per maand. Dat komt neer op $ 200 tot $ 400 per maand, als je eerste inleg $ 1000 zou zijn. Besluit je de maand erop geen geld op te nemen en door te spelen met (laten we zeggen 30% winst) $ 1300, dan zul je die maand uitkomen op een winst tussen de $ 260 en $ 520. En hoe langer je trade, hoe hoger jouw absolute winst wordt!

Voorbeelden van resultaten

Het resultaat van Linda

copyprotraders resultaat winst cryptotraden

Het resultaat van Bjorn:

Resultaat Copy Pro Traders winst maand cryptotraden

Het resultaat van Lisa:

Cryptotraden als professional daytrade swingtrade

Het resultaat van Dennis:

winst crypto handelen zonder kennis

Wat zijn de kosten wanneer ik me wil aanmelden?

In de markt zie je dat er veel bots zijn die handelen, waarbij vaak 20% van de winst gevraagd wordt, en jij 80% van de winst mag houden als een trade gesloten is. Als je met lage bedragen handelt in crypto is dat prima te doen, maar wanneer je met wat meer geld speelt loopt het al snel aardig in de papieren.

Als je je aanmeld bij Copy Pro Trader betaal je per maand een fee van $99 dollar. Dat is een vast bedrag, er komt niets meer bij en gaat niets meer vanaf. En dat is fijn, want je hebt a) de zekerheid dat je de trades van een echte professional volgt ipv die van een bot een b) dat je niet nodeloos teveel betaalt hoe meer winst je maakt.

Zit ik vast aan een abonnement?

Jouw aanmelding moet elke maand handmatig vernieuwd worden. Daardoor hou je zelf controle over hoe lang je wilt traden. Stel je besluit te stoppen, dan kun je jouw account dus elke maand cancellen. Ook kun je in jouw account aanvinken of je actief wilt traden of niet. Als je dus even geen gelegenheid hebt, kun je alles heel makkelijk stop zetten.

Wat hou ik dan over?

Als we kijken naar het voorbeeld hierboven, hou je het volgende over:

Inleg van $1000 met 200 – 400 winst = 100 – 300 $ per maand
Inleg van $ 1300 met 260 – 520 winst = 160 – 420 $ per maand

Best netjes, toch?

Onderstaande afbeelding geeft aan hoeveel winst de professionele traders behaald hebben in april 2021. Welke trader zou jij kiezen?

cryptotrading passief inkomen

Kan ik me ergens aansluiten voor ondersteuning?

Zeker! Er zijn op dit moment twee facebook groepen waar je je kunt aanmelden. Hiervoor moet je wel eerst een account hebben aangemaakt, anders wordt je niet toegelaten tot de groep. Ook is er een Nederlandstalige FB messenger groep.

Meer info hierover ontvang je na aanmelding.

Wil jij traden als een pro zonder moeite?

Meld je dan vandaag nog aan om te traden als een pro, zonder dat je zelf intensief hoeft te handelen!

Deze website biedt op geen enkele wijze financieel advies. Wij zijn geen financieel adviseurs. Doe altijd zelf onderzoek naar projecten en investeringsmogelijkheden die je interessant vindt. Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de investeringen die je doet. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Deze website bevat affiliate links.