coinbase beloning gratis geld

Crypto rewards verdienen op Coinbase

Crypto rewards verdienen op Coinbase

Coinbase is een fijne exchange, niet alleen omdat het heel simpel werkt maar ook omdat je crypto rewards kunt verdienen door bijvoorbeeld quizzen in te vullen. En als je je aanmeld en € 88 aan crypto spendeert, krijg je € 8,83 aan Bitcoin terug. Leuke rewards!

Wat lees je in dit artikel?

Ontvang een beloning wanneer je automatisch crypto koopt

Wanneer je een account hebt aangemaakt op Coinbase kun je aan de linkerkant klikken op Learn & earn. Als je dit doet zie je een aantal opties: je krijgt gratis bijvoorbeeld een reward, beloning, wanneer je een automatische aankoop in crypto instelt.

coinbase rewards verdienen

Deze functie is handig wanneer je zelf elke maand een bedrag wilt inleggen in een bepaalde coin en hier niet teveel naar wilt omkijken. Deze functie op Coinbase sluit perfect aan wanneer je de dollar cost avering strategie toepast.

Na de tweede aankoop krijg je $5 gestort, een prima 10% van de tweede inleg als je instelt dat er elke maand $ 50 wordt ingelegd.

Learn & earn: doe quizzen voor rewards

Op dit moment kun je 16 verdienen als je de quizzen volgt die Coinbase aanbiedt. Deze quizzen zijn een prima manier voor de ontwikkelaars van crypto om hun coin bij het grotere publiek onder de aandacht te brengen.

Coinbase gratis crypto

Want geef nu zelf eens toe: als jij alles weet over Stellar (XML), Fetch.ai (FET) of AMP (AMP) dan ben je veel eerder geneigd om de coin daarna ook zelf aan te schaffen. Zeker als je ziet dat Fetch.ai nadat je de rewards ontvangen hebt nog eens fijn stijgt, ben je helemaal bereid om de coin aan te schaffen.

De meeste quizzen die je volgt bij Coinbase duren een minuut per stuk en leveren een dollar per filmpje op. Snel verdiend dus!

Dingen die je meekrijgt:

  • Wat is deze crypto precies?
  • Waar staat deze crypto voor?
  • Wat is de toekomst van deze crypto?

Wat kun je met jouw verdiende crypto doen?

Het geld dat je eenmalig ontvangt doordat je een herhaalaankoop hebt ingesteld, kun je investeren in wat je wilt. De tokens en coins die je als reward ontvangt voor het doen van de quiz, kun je uiteraard laten staan, laten uitbetalen of overmaken naar een andere exchange.

Deze website biedt op geen enkele wijze financieel advies. Wij zijn geen financieel adviseurs. Doe altijd zelf onderzoek naar projecten en investeringsmogelijkheden die je interessant vindt. Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de investeringen die je doet. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Deze website bevat affiliate links.