crypto parels ervaring winst

Crypto parels rapport 2022

Crypto parels rapport 2022

Misschien heb je in 2021 wel getwijfeld of je het crypto parels rapport moest aanschaffen: hét crypto rapport waarin je alle ruwe diamanten tegenkomt die potentie hebben om meerdere keren over de kop te gaan.

In dit crypto rapport staan alle parels van het moment opgesomd.

cryptoparels 2022 kopen

De cryptovaluta die genoemd worden in dit portfolio, zijn gevonden en gecheckt door echte professionals, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Want als je een munt goed wilt checken, gaat daar best wat tijd in zitten.

Wat lees je in dit artikel?

Update 2022

Elk jaar wordt het rapport aangepast en kun jij de nieuwe editie downloaden. En dat is gratis, als je eerder al het rapport hebt aangeschaft. Zo kun je elk jaar opnieuw profiteren van de meest interessante, nieuwe cryptocoins!

Het crypto parels 2022 rapport telt maar liefst 98 pagina’s. Je leest precies waarop en hoe coins geselecteerd worden, waar je ze kunt kopen en in welke wallet je ze kunt opslaan. De coins die in dit rapport zijn zijn parels in de dop: het zijn relatief nieuwe cryptocoins die nog niet hoog in waarde zijn of nog geen gevestigde naam zijn, maar dit wel kunnen worden.

Om die reden is het goed je er bewust van te zijn, dat niet elke genoemde ruwe diamant in dit crypto parels rapport uitgroeit tot een mega diamant. En uiteraard is dat met meer gevestigde namen ook het geval.

Nieuw in het crypto parels rapport 2022 is dat er een link is opgenomen met daarin info over hoe de coin presteert. Zo kun je precies zien wat je verdiend zou hebben, wanneer je op een bepaald moment geïnvesteerd zou hebben in de betreffende crypto parel.

Voor elke coin kun je een uitgebreide analyse vinden met daarin een samenvatting, voordelen en nadelen. De coins zijn te koop via onder meer Binance en Kucoin.

Selectiecriteria voor cryptocoins met potentie

Als nieuwe coin kom je niet zomaar in het cryptorapport terecht als parel in de dop. Hiervoor moet je aan een hoog aantal eisen voldoen. Elke coin wordt onderzocht op onder meer

 • Het businessmodel: wat wil de coin bereiken en hoe onderscheiden ze zich?
 • Hoe ziet de whitepaper eruit, is het idee goed uitgewerkt?
 • Het team: hoe ziet het eruit, welke ervaring hebben ze en werken ze hard?
 • Welke concurrenten zijn er in de markt?
 • Is er al een werken product?
 • Kan de coin op meerdere platforms / exchanges aangeschaft worden?
 • Is de coin hypebaar, kan het aanslaan bij het grote publiek?

Resultaten uit eerder crypto parels rapporten

Om maar een aantal voorbeelden te noemen: Vanuit eerdere rapportages..

 • Is Dero x9 gegaan
 • Is PirateChain x67 gegaan
 • Is Neo x200 gegaan
 • Is Nano x2466 gegaan
 • Is Verge x3750 gegaan

Best indrukwekkend, toch?

Wat als je € 1.000 geïnvesteerd had in de crypto parels?

 • Dan was je Dero investering € 9.000 waard geweest
 • Dan was je PirateChain investering € 67.000 waard geweest
 • Dan was je Neo investering € 100.000 waard geweest
 • Dan was je Nano investering € 2.466.000 waard geweest
 • Dan was je Verge investering € 3.750.000 waard geweest

Do I need to say more? Het crypto portfolio is de investering meer dan waard!

Uit het rapport van 2021 heb ik ook meerdere parels aangeschaft, waaronder Reserved Rights (RSR), Bella Protocol (BEL) en Radix DLT (eXRD). Al deze munten hebben mij meer opgeleverd dan ik er ingestoken heb. Sterker nog, ze maken op dit moment deel uit van mijn standaard portfolio.

Niet alle coins heb ik trouwens aangeschaft: een aantal coins had ik zelf wat minder mee of ik zat niet op de exchange waar het aangeboden werd. Het is altijd goed om alsnog jouw eigen research te doen en om te kijken of je iets met het project hebt en er toekomst in ziet.

Krijg je alleen de rapportage?

Nee, dat niet!

Naast de uitstekend verzorgde rapportage en gratis levenslange toegang tot updates krijg je ook een excel bestand die je kunt gebruiken om zelf in de cryptoparels te duiken. Je kunt er jouw parels in kwijt, bijhouden hoe jouw portfolio er uit ziet en een memo maken van de coins die je nog wilt onderzoeken.

Dit bestand is natuurlijk niet compleet zonder uitleg hoe jij het beste jouw eigen onderzoek kunt doen. En ik moet zeggen: dat doen de heren van het crypto parels rapport 2022 goed. Je krijgt 9 pagina’s vol handige uitleg, vragen die je kunt beantwoorden en websites waar je zelf crypto parels kunt vinden. In 2022, maar natuurlijk ook daarna 😉

Je krijgt daarnaast ook nog aankoopinstructies en drie video’s met extra uitleg over de aanschaf van cryptocoins. Echt waar voor je geld dus.

Interesse? Klik hier om het crypto parels rapport 2022 aan te schaffen!

Deze website biedt op geen enkele wijze financieel advies. Wij zijn geen financieel adviseurs. Doe altijd zelf onderzoek naar projecten en investeringsmogelijkheden die je interessant vindt. Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de investeringen die je doet. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Deze website bevat affiliate links.