VIP community cryptocurrency

Crypto community

Crypto community

Een crypto community is een groep op internet, waarbij alles over crypto besproken wordt onder gelijkgestemden. Er zijn zowel internationale crypto communities, als Nederlandstalige.

In dit artikel krijg je meer informatie over de volgende onderwerpen:

· Wat is een crypto community?
· Waarom zou ik me aansluiten bij een crypto community?
· Het doel van een crypto community
· Wat zijn de valkuilen van een crypto community?
· Welke crypto community wordt aanbevolen?
· Meer kennis over cryptocurrency

Wat is een crypto community?

Binnen een crypto community helpen mensen elkaar bij vragen over cryptocurrency, worden trends in de markt geanalyseerd en wordt advies gegeven over wat je het beste kunt doen. Je kunt veel van elkaar leren.

Waarom zou ik me aansluiten bij een crypto community?

Door je te omringen met mensen die dezelfde doelen hebben, bijvoorbeeld het verkopen van crypto tegen en zo goed mogelijke prijs of de beste ICO in de markt kopen, kun je gezamenlijk optrekken en van elkaars kennis profiteren. Dit werkt erg motiverend.

Je kunt leren van elkaars kennis, en als je iets niet zeker weet kun je hulp vragen. Er zijn altijd mensen die al eerder voor het probleem gestaan hebben waar jij nu mee dealt. 

VIP community cryptocurrency

Het nut van een crypto community

Er zijn verschillende Nederlandstalige crypto communities te vinden. Een goede community heeft meerdere doelen om haar leden te ondersteunen. 

·         Helpt je bij vragen over cryptocurrency

Je leert welke dingen je wel moet doen, en welke dingen je beter niet kunt doen als je aan het handelen bent in cryptocurrency. Ook leer je wat juiste stappen zijn als je snel veel geld wilt verdienen, waar je op moet letten bij het aankopen van een cryptomunt of wat blockchain is. 

·         Geeft marktupdates

Via marktinzichten, updates en topics op het forum wordt je op de hoogte gehouden van ontwikkelingen in de cryptomarkt. De markt is groot, veranderd snel en is speculatief. 

Door marktupdates over cryptocurrency in de gaten te houden, weet je wat er speelt. Hier kun je met jouw portefeuille op inspelen om zo het beste rendement te halen.

·         Analyses en inzichten

Binnen een goede community worden analyses gedeeld van cryptocurrency. Hieruit kun je informatie halen over bijvoorbeeld het verloop van de koers. Ook wordt binnen de analyse aangegeven waarom een cryptokoers gedaald of gezakt is. 

Op basis van deze historische informatie kun je een beter beeld maken of je een bepaalde crypto wilt aankopen, of dat je beter kunt investeren in een andere cryptomunt. 

·         De beste ICO worden besproken

Tevens worden er ICO’s besproken. Is het scam?

Is het een goede munt? Wat verwacht de markt? Door stukken te lezen over ICO kun je besluiten of je wilt investeren in een startup of dat deze niet aansluit bij jouw wensen. 

Het is fijn om te lezen wat de mening van andere mensen is, zodat je onafhankelijk advies kunt krijgen. 

Wat zijn de valkuilen van een crypto community?

Natuurlijk zijn niet alle crypto communities rozengeur en maneschijn. Er zijn ook mensen, die bewust de markt willen saboteren. Die informatie geven die niet klopt, om andere mensen te beïnvloeden. Wees je dus altijd bewust van het feit dat niet alles perse waarheid is.

Als je advies of een mening leest waar je achter staat, probeer dan altijd te verifiëren of het daadwerkelijk waar is. Zoek op Google naar dit onderwerp, kijk wat andere mensen er over zeggen. Als het een loze kreet is, zul je waarschijnlijk niet veel gelijkgestemde meningen terug vinden. 

Welke crypto community wordt aanbevolen?

Het is mijn advies om je aan te sluiten bij meerdere communities. Kies hiervoor niet alleen Nederlandstalige communities, maar ook wat Engelstalige. In een internationale community worden vaak net andere onderwerpen over cryptocurrency behandeld dan binnen een Nederlandstalige community. Dit kan je helpen om een breder beeld te krijgen over een bepaald onderwerp.

Qua Nederlandstalige crypto community zou ik je aanraden aan te sluiten bij de community van AllesOverCrypto. Je krijgt een gratis lidmaatschap bij deze community, wanneer je de cursus cryptocurrency voor beginners volgt. De inhoud van deze cursus kun je via deze link bekijken.

Op deze community worden veel diverse onderwerpen behandeld.

·         Wat moet je wel doen bij aankoop van cryptocurrency
·         Welke partijen moet je mee in zee gaan, en voor welke partijen moet je uitkijken?
·         Hoe zit het met de privacy bij cryptocurrency?
·         Welke ICO’s zijn er momenteel en wat is de mening hierover?
·         Wat is de koersverwachting van cryptocurrency?
·         Welke patronen komen veel terug in de koers van cryptocurrency?
·         Welk nieuws is er over crypto?
·         Welke soorten oplichting zijn er?

Voor je je aansluit bij een community, is het goed om je te verdiepen in de basis van het handelen in cryptocurrency. Door dit te doen, kun je zelf al veel juiste info van bullshit onderscheiden. 

Meer kennis over cryptocurrency

Wil jij meer kennis opdoen over crypto? 
Volg dan nu de GRATIS online Bitcoin training! 
 
Deze training duurt 1,5 uur en wordt gegeven op maandag en donderdagavond om half negen. Maar wees er op tijd bij, elke avond zijn slechts 50 plekken beschikbaar! 

Aan het eind van deze online training 
  – Heb jij jouw eerste crypto gekocht voor slechts een euro
 – Weet je precies hoe Bitcoin en de andere cryptovaluta werken 
 – Heb je inzicht in wat een goede cryptomunt is en wat een scam is
 – Weet je met welke strategie je geld gaat verdienen

Wanneer je je aanmeldt voor de training, ontvang je ook nog eens drie GRATIS e-books! Zo kun je je alvast inlezen terwijl je wacht op de online training. Deze boeken ontvang je: de Crypto Mastergids, de 7 beste manieren om online geld te verdienen, 10 interessante redenen om te leren over crypto.

Reserveer nu jouw plekje in de GRATIS online training!

Deze website biedt op geen enkele wijze financieel advies. Wij zijn geen financieel adviseurs. Doe altijd zelf onderzoek naar projecten en investeringsmogelijkheden die je interessant vindt. Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de investeringen die je doet. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Deze website bevat affiliate links.