review ervaring aoption.net

Aoption: verdien elke 60 seconden geld met crypto!

Mijn eerlijke review van Aoption.net

In de basis is Aoption ontzettend simpel: voorspel wat de volgende candlestick BTC/USD gaat doen en je krijgt 95% winst over je inzet als je het goed voorspeld hebt.

Makkelijk geld verdienen? Ja. Je kunt dit elk moment van de dag doen en bent niet afhankelijk van voorspellingen op de lange termijn, je kijkt alleen naar wat er de komende 30 seconden gaat gebeuren. En daarbij wordt je geholpen door verschillende indicatoren die op basis van historische trends aangeven wat de koers kan gaan doen.

Zitten er ook risico’s aan? Zeker. De opzet is zo supersimpel, dat je al snel de hele dag de kick wilt voelen van een geslaagde voorspelling. Dat zorgt er voor dat je wellicht verslaafd raakt als je teveel speelt: hou jezelf onder controle en bepaal vooraf de strategie waar je mee wilt spelen.

Wat lees je in dit artikel?

Hoe kun je geld verdienen met Aoption?

Bij Aoption wordt gewerkt met “binary options”. Dit is een financieel product met 1 of 2 uitkomsten: je wint, of je verliest. Meer uitkomsten zijn er niet.

In de basis voorspel je binnen Aoption wat de volgende candlestick gaat doen: sluit deze hoger, of sluit deze lager?

Hier zet je op in met de groene of de rode button. Als jouw voorspelling klopt, win je de inzet + 95% terug. Stel je zet $5 in, dan levert dit je $9,75 op bij een juiste voorspelling. Als jouw voorspelling niet klopt, ben je jouw inzet kwijt.

Aoption.net crypto winst 95%

Aoption werkt met candlesticks van 30 seconden. Zo kun je 30 seconden lang besluiten of je wilt inzetten. Als je dit gedaan hebt, kun je na de volgende 30 seconden zien of jouw voorspelling klopt.

Is er een minimale inzet per keer?

Ja, er is een minimale inzet, namelijk $1. Valt mee, toch? 😉 Met die dollar kun je 95% winst halen. Zo bouw je al snel extra geld op. En gaat er eens wat mis? Ook dan heb je je inleg weer snel gecoverd met een volgende win.

Hoe kun je je strategie bepalen?

Jouw strategie kun je bepalen door de indicatoren te analyseren: wat doen de indicatoren en klopt het met wat de volgende candlestick doet? Je hoeft niet perse direct in te zetten, het is prima als je eerst een aantal rondes kijkt wat er precies gebeurt. Dat werkt alleen maar in je voordeel.

Ook kun je kijken naar de candestick van het moment: stijgt of daalt deze makkelijk, of is er toch wat weerstand? Als een candlestick moeite heeft om te dalen, kun je dat zien als bijna een gelijk aantal mensen die BTC/USD koopt als mensen die verkopen. Hoe hoger de weerstand (en hoe kleiner de candle eindigt), hoe meer kans er is dat de volgende candlestick juist het tegenovergestelde doet van de vorige.

Ook kun je kijken naar de bedragen: loopt de koers tegen een rond bedrag aan dollar aan? Dan kun je verwachten dat er wat weerstand is waar doorheen gegaan moet worden: of dat nu bij $20.000,  $39.000 of bij $55.000 is.

Welke strategie volg je bij verlies?

Als je een inzet van 1 dollar doet en je hebt de voorspelling juist, win je een bedrag van 1,95. Als je verliest, ben je je dollar kwijt. Je kunt je inzet x3 doen om het verlies te compenseren.

Stel je zet een volgende ronde $3 in, heb je in totaal (1+3) vier dollar ingezet. Als je deze ronde wint, ontvang je $5,85. Haal hier de inzet van $4 af en je hebt een netto winst van $1.85.

Mocht je ook de ronde van $3 verkeerd voorspeld hebben, kun je bij een volgende inzet kiezen voor een inzet van $9. Je hebt dan in totaal (1+3+9=) $14 ingezet. Bij winst wordt $17.55 uitgekeerd. De nettowinst is dan $4,55.

Als je een ronde gewonnen hebt na een verlies, kun je je inzet weer verlagen en weer een dollar gaan inzetten. Dit is een strategie om er voor jezelf voor te zorgen dat je niet teveel inzet. Meer is beter wordt vaak gezegd, maar als je met echt geld speelt kun je het beste wat voorzichtig zijn.

Begin met een demo account!

Lijkt dit je een snelle en makkelijke manier om geld met crypto te verdienen? Je kunt kijken of het wat voor je is door een demoaccount aan te maken. Met dit demo-account kun je met $1000 spelen, zodat je goed door hebt hoe het precies werkt en je ook kunt besluiten met hoeveel geld je wilt spelen.

Hoe werkt Aoption?

Het is niet lastig om de software te gebruiken. het zit redelijk makkelijk in elkaar en biedt een aantal ondersteunende diensten in de vorm van indicatoren, die aangeven welke richting de koers op kan gaan. 

Je kunt gebruik maken van de website van Aoption, op zowel je telefoon, tablet als laptop. Voordeel van tablet en laptop is dat je meer candlesticks vanuit de historie kan zien, dan wanneer je je telefoon liggend houdt. Dat is fijn voor als je die candlesticks graag meeneemt in je overweging of je moet kopen of verkopen.

Hoe wordt de koers BTC/USD bepaalt?

De waarde van BTC/USD wordt bepaald door een gewogen gemiddelde te nemen van drie grote exchanges: Binance, Huobi en Okex.

Voor elke candlestick wordt gekeken wat de waarde BTC/USD is op Binance, de waarde van BTC op Binance telt voor 55% mee in het totaal. De waarde die op Huobi wordt gehanteerd telt voor 17,5% mee en de waarde van BTC op Okex voor 27,5%. Zo kom je op een totaal van 100% uit.

Wat gebeurt er als je een buy order of sell order plaatst?

Als je een buyorder plaatst, koop je een “call” optie. Dit houdt in dat je voorspelt dat de waarde van BTC/USD gaat stijgen.

Omgekeerd, wanneer je een sellorder plaatst, koop je een “put” optie. Dit houdt in dat je voorspelt dat de waarde van BTC/USD gaat dalen.

Alle opties die geplaatst zijn, worden automatisch uitgeoefend bij de volgende candlestick. De vervaltijd van een candlestick is 30 seconden. Na deze 30 seconden weet je dus of je voorspelling onjuist was, of dat je een goede voorspelling gemaakt hebt. In dat laatste geval ontvang je winst die gelijk is aan 95% van de waarde die je ingezet hebt.

Hoe gebruik je de indicatoren op Aoption?

Om de voorspelling makkelijker te maken, kun je gebruik maken van de indicatoren die Aoption op het platform biedt.

aoption crypto candlestick profit

Wat voorspelt de oscillator?

Een oscillator is een technische indicator die meestal de snelheid van koersbeweging meet op korte termijn om zo te bepalen of iets oververkocht of overkocht is. De oscillator kan een mogelijke verandering in de trend laten zien. Een oscillator beslaat een tijdsspanne van 30 seconden.

De indicator die op het Aoption platform gebruikt wordt is berekend aan de hand van de gegevens van 9 andere indicatoren: Relative Strength Index (14); Stochastic %K (14, 3, 3); Commodity Channel Index (20); Awesome Oscillator; Momentum (10); MACD Level (12, 26); Stochastic RSI Fast (3, 3, 14, 14); Williams Percent Range (14); Ultimate Oscillator (7, 14, 28).

Wat voorspelt de moving averages indicator?

Moving averages staat voor voortschrijdende gemiddelden. Dit zijn zogenoemde “lagging” (achterblijvende) indicatoren die gebruikt worden om de trendrichting te bepalen of om de ondersteunings- en weerstandsniveau’s bepalen.

Hoe langer de duur van het voortschrijdende gemiddelde, hoe meer vertraging er zit tussen het nu en de voorspelling. Bij Aoption wordt een tijdsbestek van 30 seconden gebruikt. Voor het bepalen van deze indicator wordt het gemiddelde van 12 indicators genomen, waaronder EMA5, EMA10, EMA20 en EMA30.

Wat laat de traders sentiments indicator zien?

Deze indicator laat zien wat de ratio kopen / verkopen is, zodat je weet wat andere mensen doen. Rood wanneer mensen verkopen, groen wanneer mensen kopen.  

aoption snel geld verdienen crypto

Wat laat de last results indicator zien?

Alle uitkomsten van de laatste Japanese candlesticks zie je terug in dit overzichtje: groen voor kopen, rood voor verkopen. Zo zie je in één oogopslag wat er in het verleden gebeurd is. Scheelt een hoop terugscrollen en zo kun jij beter de trend inschatten.

hoe werkt aoption crypto

Jouw persoonlijke dashboard

Via jouw persoonlijke dashboard kun je terugzien welke resultaten je eerder behaald hebt, wat je gemiddelde percentage gewonnen trades is en ook met hoeveel je hebt gehandeld, wat je USDT inzet vanuit jouw wallet was en wat daarmee ook wat jouw netto winst is.

Het dashboard is heel overzichtelijk en intuïtief opgebouwd, binnen één oogopslag kun je precies zien wat jouw resultaten zijn.

crypto geld verdienen simpele manier

Hoe krijg je je funds op Aoption?

Wanneer je met een live account wilt handelen, kun je via een andere exchange of wallet USDT overmaken naar jouw persoonlijke wallet op Aoption. Dit geld kun je dan weer in jouw live account zetten. Je hoeft niet alles in 1 keer live te zetten, je kunt dit ook in delen doen.

Hoe zit het met de beveiliging van je account?

Voor Aoption kun je 2FA, two factor authentication, inschakelen. Dat houdt in dat je met Google Authenticator een tweede code naast je wachtwoord moet invoeren om toegang te krijgen tot je account.

Zo heb je een extra laag beveiliging waardoor niemand in jouw account kan komen zonder jouw telefoon in handen te hebben.

Is geld verdienen met crypto echt zo makkelijk?

Ja, geld verdienen met crypto kan tegenwoordig zelfs als een soort ‘game’ op je gsm, tablet of mobiel. Zo makkelijk is het. Als je goed gokt zit je prima, als je verkeerd voorspelt ben je je geld kwijt. Stel dus vooraf doelen of grenzen en overschrijdt deze niet. Speel alleen met geld wat je kunt missen.

Wil je het eens proberen? Je hoeft geen abonnement af te sluiten en kunt direct starten. Om te bepalen of het wat voor je is, kun je starten met een demo account. Hierop krijg je $1000 gestort en kun je direct starten met het cryptotraden en bepalen welke strategie voor jou werkt. Is jouw demoaccount op? Dan kun je deze weer makkelijk bijvullen, om je techniek of strategie verder te fine tunen.

Aoption.net is in mijn ogen een fijne aanvulling op de normale manier van geld verdienen met cryptocurrency. Door Aoption heb ik een mooi extraatje bovenop mijn normale investering, die ik fijner vindt dan scalping via een exchange. Mocht je op zoek zijn naar een andere manier naast je normale trading om wat te verdienen met crypto, kan ik je Aoption aanraden.

Benieuwd naar andere projecten waar je aan kunt mee doen?
Check de meest actuele op deze pagina!

Crypto uitbetalen bankrekening
Crypto kennis
admin
Hoe kan ik crypto uitbetalen?

Crypto uitbetalen is natuurlijk iets wat je graag wilt als je winst gemaakt hebt. Je wilt niet dat het in jouw wallet blijft zitten en dat je er verder niets mee kunt. Gelukkig is crypto uitbetalen, het overmaken van de waarde van crypto naar jouw eigen rekening, niet lastig!

Lees verder »

Deze website biedt op geen enkele wijze financieel advies. Wij zijn geen financieel adviseurs. Doe altijd zelf onderzoek naar projecten en investeringsmogelijkheden die je interessant vindt. Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de investeringen die je doet. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Deze website bevat affiliate links.